MCMLXXXIX Efter jobbet

After work i Stadsbibliotekets lunchrum. Hade vädret varit bättre hade vi suttit i Observatorielunden, men nu åt vi sallad och baguette med brie i lunchrummet och Eva hade arrangerat en musikquiz. Mitt lag syns till vänster i bild. Bibliotekspersonal har nog relativt höga vinnarskallepoäng. Mycket trivsamt.

Beskedet om att AW:n blev inomhus tog jag emot med illa dold besvikelse, men det kompenserades efteråt, när jag mötte upp Annika – i Stockholm på kurs – och vi tog en promenad upp i Vanadislunden. Bilden ovan är alltså varken tagen i landsbygd eller de frodigare delarna av en skärgårdsö, utan i Vasastan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s