MCMLXXXVII The Trip, igen

Jag vet inte riktigt varför jag länge tjatat om att Jenny F och jag borde se The Trip to Italy, uppföljaren till The Trip, om två engelsmän som reser runt och äter mat på fina restauranger och pratar småelakt brittiskt strunt, men jag insåg nyligen att uppföljaren går att låna på dvd från biblioteket, och det har hunnit gå fyra år sedan jag såg den första filmen på Kulturhustaket, så den var det läge att se om. Givetvis går den också att låna. Sent i går kväll såg vi The Trip – Jenny kom direkt från Sundsvallståget – och jag gillade den fortfarande, även om snacket kommer väldigt nära uthärdlighetsgränsen, när de två männen försöker bräcka varandra i dryghet och självförhärligande.

Snart ser vi The Trip to Italy, ett exemplar är reserverat.

DN har recenserat The Trip, SVT The Trip to Italy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s