CCXCVI The trip på Kulturhustaket

image

image

image

image

image

Det är utan tvekan bekvämare att äta vid ett matbord än på backen, ändå vill vi ut på picknick på sommaren. Detsamma gäller bio, klart man byter ut bekväm plyschfåtölj mot ryggstödslös träbänk och perfekt graderade rader mot sikt dold av killen framför om filmen visas utomhus! Anna B och jag såg i går The trip på Kulturhustaket med ganska många andra stockholmare som tyckte precis likadant.

Nu går ju The trip även på vanliga biografer – se den gärna! Två engelsmän, 40+, kör runt på landsbygden, äter på flotta restauranger och driver varandra till vansinne. Woody Allen-artad dialog. Mycket humor som ibland faller platt, precis när det är meningen.

Tack Christian (Annas man som jobbar på SF) för popcorn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s