MDCL Första festivaldagen

IMG_6512.JPG

Kulturfestivalen har börjat och under dess första dag har jag bemannat festivalbiblioteket, som i år utgörs av ett tält med omgivande gräsplätt på Brunkebergstorg dit det har forslats böcker om Barcelona – årets festivals tema – och diverse möbler så att man kan sitta och softa eller prata med oss bibliotekarier.

IMG_6504

IMG_6511.JPG

Ovan ses hemskt smarrig jamaicansk kyckling från en av många foodtrucks vid och runt Brunkebergstorg.

Att jobba i festivalbiblioteket är definitivt en annorlunda och kul arbetsdag, man pratar med festivalbesökare och festivalmedarbetare, pysslar med tältets inredning, engagerar folk i vår frågesport och ens arbetsrum är ett helt festivaltorg – men vad trött man blir! Trots att årets placering är betydligt lugnare än tidigare års friluftsbibliotek utanför Kulturhusets entré.

Nu har jag bemannat klart, men besök gärna mina kolleger på Brunkebergstorg fram till lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s