MDCLI Stadsdjur

IMG_6658.JPG
På Kulturfestivalen missar man alltid väldigt mycket mer än man tar del av, även om man lyckas ta del av väldigt mycket. Sedan är man förstås inte heller intresserad av allt.

I dag – och i går – missade jag det omtalade mänskliga tornet, en katalansk specialitet som Barcelona-Mireia gjort mycket reklam för och som jag väldigt gärna hade velat se, men fyra andra aktiviteter fick jag in.

Men mer om dem senare, nu måste jag sova. Nöjer mig att visa de starkt upplysta spindlarna som man ser när man går på gångvägen mot Kungsholmen under bron vid Tegelbacken, där jag och mamma passerade sent i kväll efter att ha roat oss på festivalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s