MCIX Samlar cirkelböcker

20130501-121652.jpg
Har fem läsecirklar planerade maj till augusti, varav jag leder fyra (eller ja, alla, kanske, beroende på hur man ser det). I går stängde Gamla stans bibliotek en timme tidigare, vilket varken jag eller kollegan Salomon var medvetna om förrän samma morgon, men vi satte snabbt som ögat upp anslag i och utanpå biblioteket och flexade båda ut strax efter fyra. Det gav mig tid att ta mig till Stadsbiblioteket – kära gamla bibbla – och knipa ett ex av Kartan och landskapet av Michel Houellebecq, som det i dag blev bestämt att jag ska cirkla om tillsammans med kollegan Annika. Inte förrän i slutet av juli eller början av augusti, men jag tar den på långlån. En personalförmån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s