MCVIII Ryska turister

20130430-144327.jpg
Den här veckan tycks turistvågen ha slagit till med full kraft. Runtomkring Gamla stans bibliotek rörde sig rysk grupp efter rysk grupp under dagen och jag blir återigen frestad att satsa på ryskastudier. Att jag lärt mig bokstäverna hjälper inte ett skvatt när jag hör ryssar prata.

Under kvällen bad jag ett par förbipasserande att ta en bild på mig och Jenny H på Strömbron och de visade sig vara ryssar. Jag kunde i alla fall tacka, men inte mer än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s