MMCCCXIV Stureplansnära bibliotekspersonal gynnar lokal näringsidkare

Några av oss gick först till Ling Long, den kombinerade baren och asiatiska restaurangen som hör till Story Hotel på Riddargatan, och därefter åt nio av Sture biblioteks tio medarbetare middag på Tures i Sturegallerian, en av våra relativt nära grannar, även om vi själva befinner oss under jord. Ett stort plus i kanten får Tures för den stim- och stökfria miljön. Vårt långbord stod lite för sig självt, vilket förstås bidrog till lugnet, och musiken spelades på lagom volym. Däremot är det inte lätt att prata med andra än de närmaste när man sitter vid ett långbord, men man kan inte få allt.

Tråkigast och roligast var att en av mina favoritkolleger snart ska sluta och att en annan av dem just kommit tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s