MMCCLXXXVIII Nepalesisk mobilväska

Kollegan Helena gav mig en deadline i höstas – vid årsskiftet skulle mitt anskrämliga mobilfodral vara utbytt. Det var jättefint när jag köpte det på Beckmans konsthantverksförsäljning för ett antal år sedan, men sedan dess har jag använt det dagligen, inte för en mobil utan två, och på sista tiden har jag gått runt med en trådig mobilsele som nätt och jämnt har hållit ihop.

På sjukhuset Green Pastures i Nepal besökte vi en liten butik där patienters, antar jag, hantverk såldes och där hittade jag en liten väska där två mobiler gott och väl får plats och som är vadderad och stabil. Nu ska Helena slippas skämmas för mig, även om min deadline överskreds.

3 tankar om “MMCCLXXXVIII Nepalesisk mobilväska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s