MMCCLXXIII Korsat Fewa Tal

”Jamen då går vi och sätter på oss lite smutsiga kläder då!” sa Susanna när vi hade ätit klart lunchen på Boomerang Restaurant, eftersom några av oss skulle ta en båt över sjön Fewa Tal och gå de väldigt, väldigt många trappstegen upp på berget där World Peace Pagoda står. Och hade man tagit på sig rena kläder för dagen fanns det ju ingen anledning att besudla dem mer än nödvändigt.

Vi fick en otroligt vilsam tur över vattnet, Susanna, Karin, Erica och jag, med sol och bara lite krus på sjön. Paddla slapp vi, det gjorde den medföljande paddlaren, som satt på den lilla båtens bakersta spets. En mängd båtar var strödda över sjön, med lokala tonåringar och tillresta grupper som knappast satt så stilla och tysta som vi, det var allt från skratt och skrän till dans, men spejade man ut åt sidorna bredde vattnet ut sig mot fridsamma berg som dolde sig i dimman. Hela paketet, med väntande paddlare under tiden vi besteg berget och gick tillbaka, hade ett så pass överkomligt pris att vi hann ta upp plånböckerna för att betala det per person.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s