MMCI Östermalmsföredrag – check

Här på Östermalms biblioteks barnavdelning kan man inte tro att det bara någon halvtimme tidigare satt knappt 40 personer intryckta med blicken mot en duk där det visades historiska kartor och fotografier.

Enligt Lena märktes det inte att jag var uppe till halv tre i går och filade på mitt manus. Publiken verkade riktigt intresserad av de gamla Östermalmsbilderna (östermalmsbor, som de flesta lär ha varit, är en tacksam, lokalpatriotisk crowd) och lyssnade snällt när jag berättade diverse fakta och anekdoter jag grävt fram om alla förändringar som skedde i stadsdelen på 1800-talet.

Lena hjälpte mig också möblera tillbaka. Skönt. Ansträngande att ha soloprogram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s