MMC Smågrupp

Just nu testar jag ett nytt hemgruppskoncept, eller ”smågrupp”, som det heter i Filadelfiakyrkan. Jag och två till, båda de andra hemmahörande i Filadelfia medan jag är bortaspelare från Korskyrkan, ska träffas en timme i veckan i sex veckor och temat för träffarna är detsamma som på gudstjänsterna (som jag ska försöka följa på webben, eftersom jag går på Korskyrkans gudstjänster de söndagar jag inte jobbar). Det handlar om olika aspekter på liknelsen om sådden i Matteusevangeliet.

Vi satt i kväll i Café Rörstrand, som sitter ihop med Filadelfiakyrkan, Anna (i min ålder), Carin (i mina föräldrars ålder) och jag, och pratade tro. Anna och Carin har varit kolleger, medan jag inte träffat någon av dem tidigare. Det blev pang på ämnet och bön som avslutning, och innan vi skildes åt sa vi att vi nästa gång ska försöka lära känna varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s