MDCCCXCIX Årets födelsedagssatsning

Tänk att vi rodde det här i hamn – föräldrarna och jag lyckades hålla vår London-vistelse från i fredags kväll hemlig för rätt personer fram till dagens familjelunch på Planet Hollywood. Brorsan fyller 35 i dag och kom till London i går tillsammans med frugan, barnen, svärföräldrarna och svågern med fru och barn. Av dem visste alla vuxna utom Samuel att våra föräldrar skulle komma. Att även jag var med visste ingen. Mamma och pappa och jag höll oss gömda och spejade utanför restaurangen och när vi – eller jag, som hade bäst position – såg att de kom ringde mamma och pappa upp för att gratta på födelsedagen och kom strax därefter in på restaurangen. Några minuter efter den överraskningen gjorde jag samma sak.

Överraskningsfiranden är ett släktdrag. Mammas jämna födelsedagar är legendariska, särskilt 40-årsfirandet på Finlandsfärja, som började med att själva kryssningen var en överraskning som sedan visade sig inbegripa inte bara mamma och pappa utan också mig, brorsan, syrran, mammas sex syskon med diverse respektive och några av mammas och pappas vänner, alla uträknat uppdykande i omgångar ombord på färjan och slutligen samlade till middag vid långbord.

Självklart hann mamma och pappa och jag göra en del annat i London också. Det kommer att bli en del retroaktiv rapportering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s