MDCCCXCVIII Bästa radioprogrammen

Ekot
Ekots lördagsintervju
Gudstjänsten
Jazzradion
Kaliber
Kino
Klassikern
Klotet
Kluvet land (sommarserie)
Konflikt
Kulturnytt
Kulturradion special
Lundströms Bokradio
Luuk & Lokko (avsomnat)
Medierna
Nya Vågen (avsomnat)
OBS
P1 Dokumentär
P1 Specialprogram
P3 Dokumentär
Radiokorrespondenterna
Språket
Stil
Studio Ett
Söndagsintervjun
Tendens
Vetandets värld
Vetenskapsradion Forum
Vetenskapsradion Historia
Vetenskapsradions nyheter
Vetenskapsradions veckomagasin

Så ser min favoritprogramlista ut i SR-appen. Såvitt jag förstår kan man dessvärre inte logga in och ha sin lista även på webbplatsen, men i övrigt älskar jag funktionen. Vilka program har jag missat?

2 tankar om “MDCCCXCVIII Bästa radioprogrammen

    • Själv är jag blandmissbrukare, sedan tjugoårsåldern. På den tiden kunde jag lyssna på P1 timmar i sträck och ibland samma program flera gånger, eftersom de gick i repris. På gott och ont lyssnar jag nu betydligt mer styrt och inriktat, alltså inte i realtid, förutom på P1-morgon på morgnarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s