MDCCCLXXXII Hongkong-minnen

För att ha något att visa familjen och ett par intresserade kolleger gjorde jag tidigt ett litet urval Hongkong-bilder, hastigt hopplockat men hyfsat representativt för resan som nu ligger fyra månader tillbaka. I dag visade jag dem också för Lena. Förr eller senare måste jag göra en komplett genomgång, lägga upp på Flickr, kanske skryta med några highlights på Facebook, och varför inte ha ytterligare en familjevisning, den här gången en helkväll, och naturligtvis lägga upp en del här i bloggen.

Jag börjar nu. Här är tre stadsvyer.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s