MDCCCLXXXI Dränkt

Gamla kursaren Frida är numera publicerad romanförfattare! I kväll var det release för skräckromanen Dränkt på Beyond Retro på Brännkyrkagatan. Kollegan Salomon och jag pratade genrer i går, vilka vi läser och inte läser, hur man väljer så olika och att man faktiskt inte har någon koll innan man testar. Skräck hör till undantagen på min repertoar, men inom kort ska jag vidga mina vyer med ett signerat exemplar som just har hamnat i här i bokhyllan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s