MDCCCXXX Efter fest kommer jobb

Måndag. Mannen från mellanöstern som gav mig bröd förra veckan har varit här på Sturebibblan och hört sig för om vad jag tyckte och sa att han gärna kommer med mer. Den japanska mannen som kommer och använder datorerna har klappat mig på armen och talat om att han ”uppskattar mitt arbete”. Två av favorittanterna har haft ärenden hit, den ena ville ha boktips och verkade riktigt nöjd med de tre romaner hon gick härifrån med. Minst två förstagångsbesökare har dykt upp och gillat det de sett och en liten dam kom i sällskap med en annan liten dam för att visa henne runt. Till och med en kvinna som annars kan ställa till med lite halvstökiga situationer såg glad ut i dag.

En inte alltför chockartad start på arbetsveckan, med andra ord, efter helgens festligheter. Förutom den nämnda film- och fudge-kvällen och studentfirandet på Flippin’ Burgers var det fest hos Kära syster-systrarna – den ena fyllde år, den andra tyckte att det kändes som att hon fyllde år och var också den som stupade på heltäckningsmattan vid 21.35.

IMG_1086

Förutom god mat och allmänt mysig feststämning gladde jag mig åt sällskapet, som byttes ut runtomkring medan jag satt kvar. Pratade ISIS med Christian, musik och shopping med Elin, musik och semlor med Rikard, Karl Dyall som Othello med födelsedagsbarnet Anna (vi får uppleva rolltolkningen på Stadsteatern nästa vecka).

IMG_1085

Nä, nu är rasten slut. Ska bara gå ner till Espresso House och köpa kaffe och sedan lägga in ett par av våra kommande spännande program i kalendariet, om Lisbeth håller ställningarna i informationsdisken ett tag till.

2 tankar om “MDCCCXXX Efter fest kommer jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s