MDCCXI En likasinnad

På väg till jobbet i morse, efter att ha klickat runt på ett Pinterest som just nu dignar av gula löv med eller utan blänkande vattendroppar, tänkte jag att en oktoberlördag som den här borde man egentligen ta en promenad på Djurgården istället för att tillbringa dagen på ett bibliotek under jord. Men så är det ju trots allt ett väldigt trevligt bibliotek.

En av besökarna under tidig eftermiddag var intresserad av England, hon hade varit där en hel del och vi kunde snart konstatera att vi hade erfarenheter av ungefär samma delar av landet. Vi stod och pratade en bra stund vid informationsdisken och kollade Google Maps, hon frågade vad jag visste om bostäder i Bristol och berättade att hon funderar på att plugga på universitetet där.

Därefter bad hon att få lägga undan en bok, som hon skulle komma tillbaka och hämta efter att hon promenerat på Djurgården.

Hon var nästan 40 år äldre än jag. Vi hade precis samma intressen. Jag är helt enkelt en av tanterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s