MDCCVI En liten resa till amerikanskt 80-tal

Screen Shot 2014-10-01 at 9.01.19 AMDet här är min gamla lärare i femman på Danube Avenue Elementary School – Mr Ishii! Mamma och pappa, som är i Kalifornien, knackade spontant på hos min gamla klasskompis Auras föräldrar i dag (som för oss blir i går), vilka hörde av sig till Aura, som var på jobbet, tillika vår gamla skola, där hon tog den här bilden på vår gamla lärare, numera hennes kollega. Hängde ni med? Fantastiskt trevlig morgonhälsning som nyss nådde mig via Facebook!

Medan mina föräldrar fortfarande var hemma hos Auras föräldrar, Henry och Pnina, kom Aura förbi efter jobbet, så jag fick också bilder på dem alla tre. Det var skolåret 87/88 som vi bodde i Granada Hills, Los Angeles, och därefter var vi tillbaka som familj vid ett tillfälle, sommaren 1996. När vi då hälsade på Aura, hennes syster Sharon och deras föräldrar blev vi bjudna på middag – vilket på amerikanskt vis innebar något att dricka i vardagsrummet varpå vi åkte till en restaurang – och det vi åt var libanesiskt. Helt nytt för mig, och förmodligen för resten av min familj.

Mamma och pappa ska nu resa runt i västra USA några veckor, och när de kommer tillbaka till Kalifornien ska de träffa Henry och Pnina igen. De ska äta libanesiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s