MDCC Högljudd kväll på Gildas

IMG_7676.JPG

Har man inga lediga kvällar får man boka in kompisfikor efter arbetskvällarnas slut, och stimmiga, brokiga och mysbelysta Gildas rum har öppet till 22. Jag och Jenny F berättade om respektives resor – jag har varit i England, Jenny i lite mer imponerande Alaska, Vancouver och Zürich – och planerade för Hongkong. Bland annat funderar vi på om vi ska ladda genom att se en Hongkong-film och om det finns någon utan kampsportsinslag.

Och så utbytte vi presenter. Jag hade med mig en påse Candy Kittens från Wells, Jenny Vancouver-producerat hallon- och rosmarinsalt och ett skrivhäfte från Vancouvers biblioteksbutik Bookmark (eller book’märk, som det skrivs), med en korsning mellan en räv och en tax på framsidan, iklädd basker och halsduk.

IMG_7679.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s