MCCXCVI Bra bibelstudium

20130925-002727.jpg
Av de pågående sex bibelstudietillfällena i Filadelfias slottsvåning visste jag att jag bara skulle kunna gå på ett, men jag är glad att jag tog chansen. Teologen Anders Sjöberg lyckades till exempel på ett pedagogiskt sätt berätta vad som hände under de 400 åren mellan Gamla och Nya testamentet. Ganska väsentlig information om man verkligen ska förstå vad man läser.

Det var låg medelålder och fullsatt, sånär som på en plats just i Korskyrkeavdelningen, som utgjordes av Anders och Jonas. Trevligt att hitta vänner i den annars helt obekanta församlingen, men oavsett om man går själv eller tillsammans med någon annan eller känner folk på plats rekommenderas ett eller flera besök. Tre måndagskvällar kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s