MCCXCV Klassisk massage

I går tog jag ytterligare en stor tugga av jobbets hälsopeng genom att gå på massage på Centralbadet. Det är fortfarande det bästa bland de (ganska få) massageerbjudande ställen jag testat, men vilken skillnad det ändå är beroende på vilken massör man blir tilldelad. Den här gången hade jag tur. Till min stora förtret är det inte längre möjligt att boka thaimassage utan bad, så jag valde klassisk, men fick ändå Centralbadets thaimassös, som jag varit hos tre gånger tidigare. Det var väldigt länge sedan sist, men hon mindes mig precis, frågade om jag har några problem med min skolios och berättade att hennes dotter hade köpt en nästan likadan klänning som den jag hade när vi sågs för två år sedan. Hästminne.

Sedan var det bara att bita ihop när nacken fick sig en omgång (samt öronen, vilket nog inte är alldeles klassiskt, snarare thai). Efter massagen fick jag veta att just nacken var stel (kanske öronen också, det sas det inget om), men ryggen i övrigt helt okej, trots skoliosen. Hon frågade om jag tränar och jag sa att jag går på pilates. Mycket bra, tyckte hon, det passade mig uppenbarligen perfekt. På väg hem började tänka efter – jag har ju inte varit på pilates sedan före Forsgrénska badets sommaruppehåll. Men nu har jag bokat. Först nästa lördag, för nu på lördag skulle det visst vara den instruktör som jag inte tycker lika bra om, så då bokade jag zumba istället. Lite läskigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s