MCCVIII Biblioteksassistent Lena

20130719-005338.jpg
När jag i förrgår upptäckte att bibliotekets sommarjobbare hade lyckats felmärka sju hyllmeter böcker var det nog bra för min mentala hälsa att jag inte såg det jag såg i dag, nämligen att böckerna efter märkning satts upp hipp som happ. Alfabetiseringen, som jag kämpade för att hålla i toppskick på stockholmshyllan, är ett minne blott.

Dryga sex timmar tillbringade jag på Gamla stans bibliotek i dag och den allra största delen av tiden ägnades åt ommärkning. Under kanske en timmes tid gjorde Lena mig sällskap och tog sig också an några hylldecimeter böcker, medan vi pratade resor och drack te.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s