MCIV Uttalar mig om cirklar

20130427-233537.jpg
Texten skulle ha varit med i DirektPress lokaltidningar förra veckan, men var inte det och sedan glömde jag bort den.

När jag i dag på Sturebibblan fick en fråga om Farsta biblioteks grupprum och ringde upp dem för att få uppgifter sa bibliotekarien som svarade att hon läst en intervju med mig i dag, i någon av DirektPress ytterstadsupplagor.

Och även i min Kungsholmstidning på hallmattan fanns den, texten om läsecirklarnas frammarsch. Lite felciterad är jag (till exempel tycks jag mena att biblioteken började med läsecirklar varpå privata cirklar uppstod, vilket är helt omvänt) och dessvärre används samma porträttbild som när min Stockholmsblogg citeras i tidningen, den där jag ser ut att kunna flyga på någon när som helst, men överlag är det bra reklam för cirklande, på och utanför bibliotek, IRL och över nätet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s