MLVIII Vi som ses och pratar böcker

20130324-091216.jpg
Under deckarkvällen på Sture bibliotek kände jag igen två av åhörarna från träffen med Breakfast Book Club häromveckan, en kände jag igen som en bokbloggare som jag stötte på för första gången under en träff för Stadsbibliotekets Facebook-gillare för flera år sedan och en – favoritbesökaren för kvällen – var min gamla kursare Linda från bibliotekarieutbildningen.

Linda var på konferens i Stockholm (där hon bland annat lyssnade på en av mina kolleger i vars presentation en bild på mig dök upp) och såg på morgonen att jag skrev på Facebook om kvällens begivenhet på Sturebibblan. Hon hakade på och vi gick och åt efteråt och uppdaterade oss på våra respektive bibliotekskarriärer.

Jag konstaterar en gång till att bokfolket är en liten skara som roterar och omgrupperar då och då och dyker upp i varandras sammanhang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s