DCCLXXXIX Tapaskväll


Under ganska lång tid hade gårdagens datum hägrat i kalendern – tapaskväll med Jenny F (som jag varit med i Barcelona två gånger), Jenny H (som bott i Barcelona i två år) och Mireia (som kommer från Barcelona). Förstahandsvalet för tapas är Sardin på Skånegatan och det var gott och trevligt som vanligt – gott, men inte som hemma, tyckte Mireia, när jag bad henne om ett ärligt omdöme om maten, men inte desto mindre trevligt.


Efteråt tog vi tunnelbanan – där man inte har roligare än man gör sig – till Gamla stan och gick bort till Riddarholmskajen för att höra Samuel Ljungblahd, Per-Erik Hallin med flera gospelsångare på Stockholms Gospelkörfestivals konsert. Bekanta ansikten både här och där, som det plägar vara i lilla Gospelstockholm. Fin kväll.

En tanke på “DCCLXXXIX Tapaskväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s