DCCXC Inför Kulturfestivalen

I förmiddags träffades alla vi från Stockholms stadsbibliotek som är inblandade i Kulturfestivalen, från marknadsavdelningens personal till praktiserande tonåringar som ska fungera som springschasar. Och så vi bibliotekarier som ska bemanna antingen utomhusbiblioteket, som vänder sig till vuxna och ska finnas utanför Kulturhuset, eller barnbokbussen, som ska stå på Brunkebergstorg.

Ett av de bästa inslagen som togs upp var Strindbergklippdockan i naturlig storlek. Några kläder fick vi inte titta på, så jag ser fram emot att få se vilka outfits vi kommer att ha att välja på.

Vi fick också veta att det ska stå på våra tröjor att vi är ”boktipsare”, och eftersom jag bemannar redan i morgon och det är min bemanningspartner Patrik som valt ut ett för mig okänt bokutbud gick jag efter mötet och plockade ihop en kompletterande bunt böcker som jag vet att jag kan tala för.

Så – välkommen till Stadsbibliotekets festivalfilial tisdag till lördag!

20120814-002720.jpg

3 tankar om “DCCXC Inför Kulturfestivalen

  1. Hurra! Det vil jeg glæde mig til! Og ja, en Strindberg i mindre størrelse vil nok trods alt være mere praktisk. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s