Snart åker vi till Teneriffa

Vad har vi här för collage? Jo, det är illustrationerna längs med det översiktsschema pappa skickat till deltagarna i sällskapsresan till Teneriffa över sportlovet (föräldrarna, brorsfamiljen och jag, sju personer). Där finns hotellet vi bor på de första två nätterna, ett par restauranger, nästa hotell, fler restauranger, Svenska kyrkan, en marknad.

Som vana Teneriffaresenärer vill mamma och pappa visa oss sina favoritställen. Frågar man pappa vad som är så bra med Teneriffa säger han i allmänhet att man kan göra ”ingenting” (med vilket han menar vila och sitta med ett sudoku vid poolen, misstänker jag), men dels brukar de ju faktiskt åka omkring och se ett och annat och dels är den mellangamla och den yngsta generationen mycket begivna på aktiviteter. Det blir nog fullt program.

Jag gillar allt slags resande, men är det någon variant som ligger utanför mitt spektrum är det en vecka på en Kanarieö. Nu tror jag som sagt inte att det enbart blir sol och bad, men på något sätt har jag vant mig vid tanken på att åka till en klassisk semesterort och ser fram emot att packa blommiga plagg och låna en av mammas stråhattar.

En tanke på “Snart åker vi till Teneriffa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s