MMCDLIV Festivalbiblioteket öppnat – bokstavligen

Vad döljer sig i containern?

Ett festivalbibliotek! Uppe på Hötorgsterrassen.

I dag, Kulturfestivalens invigningsdag, skulle visst enligt väderprognosen vara den finaste, och då tampades vi ändå med stormvindar och en mycket tveksam sol. Det var Laila (Festivalbiblioteksveteran), jag (som i alla fall bemannat vissa dagar ett antal år) och Erika (som praktiserar på Stockholms stadsbiblioteks marknadsavdelning). På bilden i motsatt ordning. Om du inte varit på Hötorgsterrassen – kom upp en sväng! Biblioteket är öppet 11-17 under festivaldagarna (16-20 augusti), det finns några matställen och en scen för program med miljötema. Och spännande utsikt över citybebyggelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s