MMCDXXII Jul i juli 2016

God jul i juli! Vad blev det för smaker på årets jul-i-juli-fudge? undrar ni. Det blev mörk choklad med mint (smulig) och en sort där vi smälte ner Marabous ljusa choklad med salta mandlar (slät och fin). Det blev gott, men nästa gång får det bli riktig pepparmintsolja istället för arom och mer av både mandlarna och saltet.

Jullunchen var lätt, kycklingsallad à la snöboll (minimozarella), på grund av den mäktiga efterrätten, nämligen ”Special French Toast”, som det stod på dinermenyn där Lena och jag åt en av frukostarna under decemberresan till New York. Det som var ”special” var att det äggsmetsdoppade brödet stekts som dubbelmackor med cream cheese och russin. Vi testade samma fattiga riddare-idé med familjen i julas. Väldigt gott. Serveras med kanel och lönnsirap.

Både Lena och jag bidrog till ett julpyntsbord, för stämningens skull.

Avslutningsvis en julpromenad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s