MMCDXXI Inredningsprojektet återupptaget

Äntligen! Det tyg som är helt avgörande för min pågående lägenhetsmakeover tog en evighet på sig att levereras, men nu har det inte bara anlänt, det har även åkt tåg till Knivsta för att förädlas till två draperier i min systers syateljé och åkt tillbaka i Stockholm, där draperierna tyvärr inte är färdiga att hänga upp, eftersom jag saknar rätt slags ringar till stången de ska hänga på.

Syrran var förstås den som skötte själva sömnaden, men jag vill gärna påpeka att det var min uppgift att klippa bort kanterna på tyget, så jag kan säga att jag delvis gjort draperierna själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s