MMCCCXCII Nya engelskspråkiga romaner

Jag höll på att smälla av av lycka när jag packade upp de två paketen med nya böcker på Sturebibblan i dag. Inköp av engelskspråkig litteratur kräver mycket mer research än inköp av den svenska utgivningen som vid jämförelse ter sig riktigt överskådlig. Det är nog därför jag blir så till mig när de titlar jag försökt välja med omsorg äntligen dyker upp. Dessvärre hämtade jag dem från vår postutlämnare sent på dagen, så jag hann inte göra i ordning alla, men den kommande tiden blir de här böckerna, och ganska många fler, tillgängliga på hyllorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s