MMCCCLIV Kalkonpaj à la Visätter

Nu är de slut – jag önskar att jag hade fler bitar i frysen av den här goda, smakrika kalkonpajen, nästan för smakrik, den hade passat ännu bättre som tarteletter.

Ett av mammas favoritresmål på Vikbolandet, där vi bodde tidigare, är Visätter kalkongård, och när hon har varit där och handlat åt sig själv och pappa har jag flera gånger beställt lite rökt kalkonkött. Efter påsk fick jag en leverans, och i samma veva såldes tärnad, stark cheddar till väldigt bra pris på T-Jarlen. Jag köpte tre påsar och använde två till pajen. Hade kunnat dra i den sista också.

Jag hoppas kunna komma till Visätter kalkongård snart, det står på min lista. De har alpackor också. Tre av dem vann pris på en alpackautställning i Skövde i april. Bara en sådan sak.

13051581_1253362041345469_4344272543105364407_n

(Bilden knyckt från Visätter kalkongårds Facebook-sida.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s