MMCCLXXVII Till och med jag börjar få kläm på stan

Paus på hotellet. Några av oss har tillbringat förmiddagen i Kathmandus grannstad Patan, på andra sidan floden Bagmati, där vi har shoppat hantverk och ätit lunch. I taxin på väg tillbaka ålade vi oss genom trafikstockningarna längs med gator jag så smått börjar hitta eller åtminstone känna igen mig på (trots mitt starkt defekta lokalsinne) – det stora köpcentret Civil Mall och grönsaksförsäljarna nedanför gångbron, för att inte tala om Google Fashion Wear och Facebook Restaurant & Thakali Kitchen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s