MMCCXI Boktipsaffischer i brist på annat

Det är drygt tre veckor sedan jag bemannade här på Sturebibblan. Det är sig likt, lite för likt, det är dags för förnyelse. Tyvärr har vi rätt dålig framförhållning och det finns inga nya programaffischer för terminen, något som jag hittade på ett alternativ till när jag var här sist, nämligen boktipsaffischer. Som den här:

Vi gillar biografier

Och den här:

E-bokstips Nobelpris

Nobellitteratur kändes extra aktuellt kring Nobelfesten och kanske lite mindre nu, men å andra sidan kan man väl alltid tipsa om prisbelönta författare.

Den här däremot, känns ju passé:

Affisch julboktips

Och när jag tänkte på saken kom jag på att jag ju faktiskt förberett för nedplockning av den. Bakom jultipsaffischen i affischhållaren satt nämligen den här:

Affisch Gamla böcker

I väntan på nya programaffischer kanske jag knåpar ihop ytterligare några boktips … Bokbeskrivningarna hämtar jag från vår katalog, och beskär om det behövs, och affischerna är skapade med färdiga mallar, så det är mest urvalet som tar tid. Och det är ju väldigt roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s