MMCCVII Var det inte jag som skulle äta mer hälsosamt 2016?

Lite märkligt var det ju att beställa från brunchmenyn när eftermiddagsmörkret fallit över Nytorget, men så sent som en dryg timme tidigare råkade jag se en Instagram-bild som Urban Deli lagt upp, där de talade om vilka side orders man kunde beställa till deras ”Nyårsbrunch Deluxe”. Själva deluxebrunchen var jag inte intresserad av – men som side order fanns mac’n’cheese! Det åt Lena och jag senast för drygt två veckor sedan, på trivsamma Building on Bond i Brooklyn. Jag hörde mig för, och Lena var intresserad. Strax före halv fyra, då det skulle bli för sent att beställa från brunchmenyn, fick vi platser vid bardisken och hann få varsin mac’n’cheese-portion. Mmm, gott.

En väldigt lagom nyårsdagsaktivitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s