MMCCVIII Ingen kan ta oss, flå oss och ha oss i en ragu

Var ytterligare en sväng till föräldrarna i kväll, där mormor också var och dit brorsans familj kom efter att ha sett Disney on Ice i Globen (att döma av deras beskrivningar skulle jag helst ha velat se framförandet av Havet är djupt ur Den lilla sjöjungfrun, med skrinnande sjöstjärnor).

Passade på att ta med chokladtomtarna som jag glömde ta fram under juldagarna och att titta en gång till i almanackan som föräldrarna fick i julklapp, med barnbarnen i fokus på de flesta bilderna. Min personliga favorit är november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s