MMCLXXVII Choklad- och jordnötssmörsfudge

Nu har jag räknat efter och konstaterat att alla julfirare bör kunna få i alla fall två bitar choklad- och jordnötssmörsfudge var. Brorsan och svägerskan har önskat julgodis med jordnötssmörsinslag och eftersom jag får svårt att hinna stå vid spisen och koka ihop något, med tanke på att jag snart reser bort och kommer tillbaka väldigt nära inpå julfirandet, var det ju tur att Lena och jag under film- och fudgekvällen i fredags valde just den smaken, plus Marianne-fudge, och av båda sorterna har jag ett antal bitar i kylskåpet.

Kvällens filmer blev för övrigt Stålmannen, originalet från 1978, och en version av The Miracle on 34th Street från 1973. Vi åt kycklingpasta och fudge, drack saffran- och chilite och marinerades i amerikanskt 70-tal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s