MMCLXX Första julgodiskoket för säsongen

Julgodisprovningen är avverkad för i år, gästerna har gått hem, en hel del godis gick åt, en hel del finns kvar. Två av sorterna gjordes före jobbet i går morse – för på kvällen var jag själv bjuden på adventsfestligheter hemma hos Tova i Barkarby – och övriga tre i dag. En av de planerade sorterna fick jag lov att skippa när jag insåg att det i förberedelsetiden ingick övernattning i kylskåp och en annan – inte lika stilig men god – fick tänkas ut i sista stund. Och eftersom gästerna började droppa in en timme efter det utsatta startklockslaget i Facebook-eventet hann jag både duka fram godiset och sätta på mig glitterblusen innan det knackade på dörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s