MMCXXV Lugna arbetsdagar – de finns, faktiskt

Framsida_Krogar_i_StockholmEfter långa arbetsdagar med obönhörliga deadlines är det guld värt med en kortare dag, då saker förstås behöver bli gjorda, men inget stort projekt behöver bli klart. Jag ägnade därför lite extra lång tid åt en post i Stockholmskällan om en bok från 1970, Krogar i Stockholm, som tillhör min favoritkategori i sammanhanget, nämligen böcker som är så enormt samtida att de snabbt blir enormt nostalgiska, och så en lite extra långsam lunch, då jag var inbegripen i ett samtal kring bordet om katters vän- och fiendskap och pratade tillagning av champinjoner med en av husets två ljudtekniker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s