MMCXXVI Till Helenas mamma

Den här bloggen har förmodligen inte jättemånga trogna läsare, men en av dem är, har jag fått veta, min kollega Helenas mamma!

Hej Helenas mamma!

Hoppas att du ser det här och, om du gör det, att du skulle vilja bidra med ett önskeämne, alltså ett ämne jag bör ta mig an i bloggen framöver.

Hälsningar från en bloggare som är glad över sin publik.

4 tankar om “MMCXXVI Till Helenas mamma

 1. Hej själv! Din blogg är så trevlig, både det som rör din fritid och ditt arbete, boktips och era föreläsningar om Kungsgatan. Du skriver på ett informativt och intressant sätt. Läser varje dag!

  • Å, vad roligt att höra! Ibland vet man inte om texten blir fullständigt obegriplig för någon som till exempel inte jobbar på bibliotek – men är man trogen följare antar jag att det här med bibliotek är något man blir insatt i snabbt. 🙂 Inget särskilt önsketema – årets äppelskörd, akvariefiskar, det politiska världsläget?

   • Är ganska insatt i biblioteksvärlden pga Helena. Är flitig besökare på vårt bibliotek här i byn och ska delta i en bokcirkel som börjar i november. Önsketema i din blogg kan vara katter, pyssel och annat inför julen.🎄 Håller själv på att tillverka julkort nu. Du läser kanske min blogg där jag mest har foton, men litet info om annat också.

   • Katter och julpyssel coming up – båda hör till de bästa inslagen här i världen!

    Ja, det är klart, min egen mor blir ju också marinerad i bibliotekshistorier emellanåt …

    Jo då, jag läser en del i Surströmmingen, bland annat om er Englandsresa med stor behållning. Helena har uppdaterat mig om det lokala bibliotekets bokcirkel – men jag hade förstått det som att bowlingen kom upp på agendan för att det inte blev någon bokcirkel? Men det låter ju jättekul (tycker jag, förstås) med cirkel från november. Hoppas att du delar med dig i bloggen, så man får följa cirklandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s