MMXXXIX Spontan lördagslunch

Av någon anledning började Jonas lägga upp bilder i Messenger från gator han passerade med cykeln på väg mot Vapiano på Kungsbron, där vi skulle äta lunch. Sedan kom en bild från Anders, cyklande från ett annat håll. Jag kunde ju inte vara sämre, där jag avancerade mot restaurangen till fots.

Skugga på uteserveringen, men trivsamt ändå.

Jonas hade initierat den här spontana lördagslunchen – det var en sällsynt glädje att upptäcka att en spontan lunch utan problem passade in i mitt schema i dag – och han tog också kommandot efter maten med ett: ”Jaha, då går vi och äter glass!” Det blev den blågula kiosken nedanför Tegelbacken, där lagom många stockholmare och turister hade flockats vid borden i solen.

Sedan skulle jag hem till min tvättid, via Ica. Anders var på väg hem för att packa för Norrlandsvistelse och skulle också på dans på Gröna Lund innan han skulle ta nattåget. Jonas övervägde att gå till Clas Ohlson. Vi skildes åt där nere vid Klara Mälarstrand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s