MCMLXX Fem timmar AW med tre personer

Tänk att det fanns så ingående boybandkunskaper hos kollegerna Helena och Salomon, det hade jag faktiskt inte trott. Särskilt Helena kunde tala om vad de olika medlemmarna hette i New Kids On The Block, Backstreet Boys och Westlife och vilka roller och rang de hade (mest baserat på utseende, tror jag). Och vi vet ju hur användbart det är när specialkompetens finns representerad i bibliotekariekåren. På riktigt. Skulle inte förvåna mig om boybandkunskaperna kommer till användning i informationsdisken förr eller senare, om de inte redan gjort det.

Det var vi tre som hade after work på Sturebibblan i kväll, med ostbricka och annat gott och en Westlife-spellista på Youtube i bibliotekets högtalare. Fler var inbjudna från början, men vi hade redan halvt på skoj sagt att det är klart att det blir vi tre i slutänden, och efter allvarligt manfall blev det just så. Själv hade jag precis varit hos frisören och vid frågan om styling sagt jag att jag önskade volym och fått en drottning Silvia-look som jag fick försöka bära med värdighet när jag sprang in på Östermalmshallen och köpte ost, men under kvällen sjönk fluffigheten till mer normala proportioner.

Uppdatering och skvaller. Planer och spekulationer. Hopp och farhågor. Det är i de här sammanhangen beslut kommer till, de kanske inte fattas, men de formas (till Uptown Girl och Flying Without Wings).

En tanke på “MCMLXX Fem timmar AW med tre personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s