MCMLXVI Spontanbor på Nordic Light Hotel

Det här är ju ganska crazy. Brorsan har varit på konferens här i Stockholm och bott i ett hotellrum som ursprungligen var bokat åt en kollega. Den sista natten behövde han inte – han har nog nyss landat i London – så han undrade om jag ville ha en hotellnatt. Jag sa ja. Efter att vi ätit på Vapiano och brorsan fått sin bil framkörd av hotellpersonalen (!) gick jag hem, planterade lite på balkongen med Lundströms bokradio i lurarna, packade ett ombyte och tog mig till Nordic Light Hotel på Vasagatan. Efter en och en halv timme vid brasan i lobbyn gick jag upp till rummet, slog på BBC World News och gjorde te. Nu ska jag sova och drömma om hotellfrukosten.

(Kommer jag på att jag glömt något hemma inför arbetsdagen bor jag en 15 minuters promenad bort.)

2 tankar om “MCMLXVI Spontanbor på Nordic Light Hotel

    • Funderade först på hur jag skulle kunna ta del av enbart frukosten, men så tänkte jag ”äsch, varför inte, de ska ändå städa, bädda och byta handdukar!” Sedan var fåtöljen vid brasan en riktig bonus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s