MCMXXXIII Ny omgång av läsecirkelkursen

Screen Shot 2015-04-26 at 19.52.23 PM.png

Nu står det att vi är fem personer i den nyskapade gruppen på bokcirklar.se, vilket innebär att kollegan Annika, jag själv och tre av tio kursdeltagare har gått med. Tanken är att allihop ska vara registrerade och kunna kommunicera med varandra under kursen ”Lär dig leda läsecirklar”, som börjar på tisdag och pågår några veckor framåt.

Som vanligt har vi förberett minsta möjliga och kommer att leda kursen mer eller mindre på känsla. Men så länge man inte vet något om oss ledares avslappnade inställning till själva utförandet skulle jag själv gärna gå den här kursen. Vi utlovar teori, praktik, läxor och fika, varannan gång på Sture bibliotek, varannan gång på Stadsbiblioteket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s