MDCCCXL Förlagsdag i förfärliga aulan

IMG_1153

Dags igen för förlagsdag. Från 8.30 till 16.00 presenterade en lång rad större och mindre förlag vårens utgivning för oss bibliotekarier, den här gången i Stadsbibliotekets skraltiga och hopplöst planerade aula. Bara den klaustrofobiska upplevelsen att tränga sig ner till smörgåsarna när det var fikapaus …

Favoritförlagen, både vad gäller utgivning och presentationer, var – inte oväntat – Weyler, Tranan och Sekwa. Min läsningsönskelista uppgick till slut till tio titlar, och då var jag återhållsam. Främst står kanske den här reportageboken om Jemen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s