MDCCCXXXIX Tillbaka i hattasken

IMG_1138

IMG_1155

IMG_1156

Varje gång jag går i den av korridorerna som vetter västerut på Stadsbibliotekets översta våning, formad som en kvadratisk ram, stannar jag vid fel arbetsrum, nämligen det jag satt i fram till för fyra år sedan. Nu har jag mitt skrivbord i rummet intill.

Efter fyra år är jag alltså tillbaka på det här fantastiska stället. Efter tre år har jag återigen ett eget skrivbord på jobbet. Mina dagar på Sture bibliotek har jag kvar, och de kombineras nu med dagar på Stadsbiblioteket. Mina två favoritbibliotek i världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s