MDXVII Äckligt godis

20140412-232125.jpg
Jag och Lena brukar byta äckligt godis med varandra. Det kan vara så att man har en chokladask hemma, där man gillar det mesta men inte allt, eller så kanske man har gjort ett rent felköp. Jag vet ungefär vad Lena gillar och tvärtom, och så har vi med oss våra ratade sötsaker när vi ses.

Jag råkade ha just ett gäng överblivna chokladaskbitar och var dessutom i behov av en powerwalk, så jag tog mig med god fart över till Söder i kväll, där jag fick en kopp te medan vi pratade resor en stund, som vanligt, och så råkade det finnas en glasburk med färgglada miniägg som inte blivit Lenas favoriter. Jag gillade dem. De följde med hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s