MDXVIII Yrvaken

20140413-170646.jpg
Dagens frukost, köpt i går för ett presentkort på Urban Deli. Presentkortet fick jag när jag var på en Beckmans-utställning för ett par år sedan. Jag förstod aldrig exakt vad Beckmans-elevens arbete gick ut på, det var något med en alternativ valuta, men medan hon pratade om det delade hon ut Urban Deli-presentkort. Det var liksom för frikostigt för att vara på riktigt, tyckte jag, någon hake borde det finnas. Men varför låta det lilla kortet ligga oanvänt, egentligen? Nu är det utnyttjat. Det räckte just till en väldigt dyr smoothieflaska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s