MCDLI Djurgårdspromenad med bra radio

20140218-000631.jpg
Ibland kan jag få för mig att Djurgården som promenadområde, det är väl lite uttjatat, där är det så många som är ute och hela ön är ganska välbekant. Detta trots att jag har fel på alla punkter. Visst är det en del folk, men området är stort så det blir inte precis trångt, och jag har långt ifrån lärt mig alla vägar, skogar och utspridda byggnader. Så varför skulle Djurgården vara uttjatat?

Som kontrast till den vackra miljön i solskenet lyssnade jag på P1-dokumentären Människor i spåren, om lokförares livslånga våndor efter påkörningar. Hemsk men bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s